Ringe Sø Marathon

Første lørdag i marts og sidste lørdag i oktober

Næste løb: 5. marts 2016

Om løbet

Ringe Sø Marathon har været afholdt 2-3 gange om året siden oktober 2012. Løbet foregår som et rundeløb på en 4,2 km rute i området omkring Ringe Sø på Midtfyn. Der er ved hver omgang mulighed for at benytte vores depot der som regel består af vand, saft, cola, vingummi, m&m, mandler og bananer.

Der er til løbet ingen tidstagning med chip eller lignende. Der er ved depotet, som også er mållinien et ur, som bliver startet samtidig med at maratonløberne bliver sendt afsted kl. 10.00 Halvmaraton startes når uret står på 2 timer. Hvis man benytter eget ur istedet, skal man sørge for at der ikke står til auto-pause eller lignende. Efter løbet noteres man tiden i depotet, hvor der ligger en liste med alle deltageres navne.

Der er mulighed for tilmelding helt op til løbsstart. Dog stiger prisen en smule 14 dage før løbet, da det er svært at beregne indkøb til depotet, hvis tilmeldingerne kommer meget sent. Hvis man ønsker at tilmelde som en større gruppe er man velkommen til at kontakte os direkte, istedet for at benytte online tilmelding

Læs mere om løbet her